Wie wil jij zijn?

Als zelfverzekerde volle vrouw weet ik maar al te goed dat zelfverzekerdheid niet altijd iets is wat van zelf gaat. Ik heb daar flink aan moeten werken om zo goed in mijn eigen vel te zitten. Deze weg was niet altijd makkelijk daarom wil ik graag andere vrouwen helpen met deze weg. Iedereen heeft het recht zich goed te voelen en zelfverzekerd door het leven te gaan maar wat komt daar nou bij kijken.

 

Vallen en opstaan

Ik ben altijd een maatje meer geweest en in mijn tienerjaren zorgde dat ervoor dat ik mijzelf totaal wegcijferde.  Maar met veel vallen en opstaan heb ik veel bereikt de afgelopen jaren. Nu wil ik zelf mensen helpen en ze weer optimaal in hun eigen kracht te zetten. En vooral leg ik mijn focus op de vollere vrouw omdat mijn eigen verhaal goed aan kan sluiten bij die van hun. Er zijn verschillende wegen die we samen gaan bewandelen om samen het eigen gestelde doel te bereiken. Dit is niet altijd een leuk proces maar ik probeer zeker in moeilijk tijden opzoek te gaan naar het plezier. Zo is een groot onderdeel fashion want ik heb ervaren dat kleding waar je goed in voelt je een enorme boost kan geven.

 

Kleding maakt de vrouw

Zelf ben ik helemaal bekend in de hippe grote mate mode die helemaal in opkomst is en dat kan ik alleen maar stimuleren. De keuze wordt steeds meer voor de vollere vrouw. Samen met de gene die ik coach ga ik ook een dagje shoppen om het plezier in kleding bijvoorbeeld weer terug te vinden of gewoon omdat shoppen zo leuk kan zijn. Waar ik helemaal enthousiast van wordt is de lingerie grote maten steeds meer gaat variëren. Het is niet meer alleen stevige comfortabele bh’s maar het is prachtig lingerie waar je op en top vrouw in kan voelen. Ook de grote mode merken zijn steeds meer hun collectie aan het verbrede zodat de grotere maten steeds meer te vinden zijn. Je hoeft niet maat je xs te zijn om jezelf mooi te vinden. Jezelf mooi vinden moet vanuit binnen komen en daar werken we samen naar toe. Dit is niet een pad want zoals ik eerder zei iedereen is uniek niet alleen als je kijkt naar uiterlijk maar ook hoe iemand zijn leven wilt leiden. Zelfverzekerd door het leven gaan is een cadeau die jezelf echt moet geven!