Wat is de beste bouwmarkt van Nederland?

De meeste mensen rijden wanneer ze iets nodig hebben simpelweg naar de dichtsbijzijnde bouwmarkt. Omdat er in veel dorpen vaak maar één bouwmarkt zit is dit een logische tactiek. In veel steden zitten meerdere bouwmarkten, soms zelfs naast elkaar. En dan is het kiezen.

Niemand wil een half uur in zo’n grote bouwmarkt speuren voor dat specifieke product om vervolgens precies hetzelfde te doen in een bouwmarkt 50 meter verderop. Het assortiment zal daarom de eerste criteria zijn om de beste bouwmarkt te kiezen. De tweede criteria waarop de beste bouwmarkt van Nederland geselecteerd wordt is prijs. Als je het winkelkarretje stampvol laadt kan het veel schelen om een goedkopere bouwmarkt te kiezen. Als doe-het-zelver ben je natuurlijk handig en van alle markten thuis, maar soms heb je die speciale vakkennis nodig waar je helaas niet voor hebt gestudeerd. Als je die informatie niet al op klussersplatform.nl hebt gevonden dan is het belangrijk dat de bouwmarkt een goede service heeft en advies kan geven. Dat zal de derde criteria zijn waarop de beste bouwmarkt van Nederland wordt gekozen.

Met 120.000 producten heeft Hornbach het grootste assortiment van alle bouwmarkten in Nederland. Bij Hornbach heb je dus het meeste kans dat je vindt wat je zoekt. Door de consumentenbond is er een onderzoek gedaan naar de gemiddelde prijs van bouwmarkten. Daaruit bleek dat de Hornbach gemiddeld 12% goedkoper is dan andere bouwmarkten. Mede door de laagste prijsgarantie is Hornbach de goedkoopste bouwmarkt van Nederland. Naast de goede prijs heeft Hornbach ook een uitstekende service. Op hun site zijn maar liefst 8 services te vinden die Hornbach voor jouw wil opknappen. Hornbach is door de consument voor de 15de keer uitgeroepen tot beste bouwmarkt van Nederland. Dit jaar niet alleen voor de vestigingen maar ook voor de online webshop. Als er in jou buurt keuze genoeg is wat betreft bouwmarkten, raad ik jullie zeker aan naar de Hornbach te rijden. Ook raad ik jullie aan om te kijken op fijnwinkelen.nl voor nog meer handige tips voor de beste shopervaring.