Tips voor een romantische avond

Tips voor een romantische avond

20 april 2021 0 Door Redactie

Staat er een romantische avond op de planning? Of denk je eraan je geliefde (of date) mee te nemen op date? Een romantische avond organiseren kan best wat tijd kosten. Gelukkig hoeft zo’n avond niet duur te zijn en ook in de huidige corona tijden zijn er een heleboel verschillende manieren waarop je op een leuke manier samen een gezellige avond kunt beleven. Lees snel verder.

Kook voor hem of haar

Liefde gaat door de maag. Het is dan ook erg leuk als je je date kunt verrassen met zijn of haar lievelingsgerecht, of een gerecht wat jij zelf altijd erg lekker vindt. Uiteraard horen er ook sfeervolle kaarsjes bij zo’n romantisch diner en een mooi gedekte tafel. 

Plan een spa-avond

Niets is zo fijn als lekker verwend worden door je partner of date. Verrass hem of haar met een gezichtsmasker, een onspannend voetbadje en een uitgebreide massage.

Ga samen naar buiten

Het kan erg romantisch zijn om samen buiten tijd door te brengen, als het al begint te schemeren of donker is. Ga bijvoorbeeld gezellig in de tuin zitten, zet een zacht muziekje aan op de achtergrond en geniet van lekkere hapjes, drankjes en elkaars aanwezigheid.

Samen gezellig borrelen

Ook met z’n tweeën kun je prima borrelen. Zorg voor lekkere drankjes, maar daarnaast ook voor wat verschillende hapjes. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan kaasjes, Griekse wijn, een paar bakjes met nootjes en druiven en uiteraard heerlijke Griekse olijven. Je kunt hierbij gezellig met elkaar in gesprek gaan, maar ook een film opzetten kan erg romantisch zijn (mits je hier natuurlijk een geschikte film voor uitkiest). 

Leer samen een nieuwe dans aan

Houd je allebei van dansen, of wil je eens iets nieuws proberen? Maak van je woonkamer een danszaal en leer (met behulp van YouTube) samen een nieuwe dans aan! Dat wordt gegarandeerd gezellig (en grappig).