Ontdek nieuwe vleesrassen

Ontdek nieuwe vleesrassen

17 september 2021 0 Door Redactie

Er zijn zoveel verschillende soorten vleesrassen en daaronder vallen hoogstwaarschijnlijk ook weer allerlei soorten. Hierdoor zijn er zoveel mogelijkheden om gebruik van te maken, maar weet je misschien niet goed wat je nu precies moet proberen. Op veel plekken beschikken slagers misschien wel over wat nieuwere vleesrassen die je kunt proberen. Zo niet, dan is er een andere plek waar je terecht kunt.

Niet offline, maar online

Voor vlees van goede kwaliteit hoef je niet per se naar de slager bij jou in de buurt, zeker niet. Je kunt namelijk ook online bbq vlees bestellen of welk ander soort vlees je ook mocht willen hebben. Bij The Butchery is er een groot aanbod vlees en daarmee ook verschillende vleesrassen. Op deze manier kun je online rustig je gang gaan om te bekijken wat jou aanspreekt en dit uiteindelijk bestellen. Het wordt vervolgens ook nog gewoon bij je thuis bezorgt, want The Butchery bezorgt door heel Nederland. Zo heb je toegang tot allerlei nieuwe vleessoorten en dat allemaal zonder heel veel moeite. 

Wat kies je dan

Natuurlijk kan het grote aanbod aan vlees ook overweldigend zijn en wil je misschien graag met meer te weten komen over het vlees wat je nou kunt kiezen. Je wilt natuurlijk graag weten of het aan te raden is voordat je het in huis neemt. Maar natuurlijk weet je van tevoren nooit of iets wat je nieuw haalt in de smaak gaat vallen. Wil je toch wat nieuws proberen, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor Wagyu. Dit is een stuk vlees van de runderrassen en de Japanse Wagyu staat aan de top van het lijstje van de runderrassen. Letterlijk vertaalt betekent Wagyu Japanse koe, de wa staat voor Japan en de gyu staat voor koe. Er bestaan verschillende soorten Wagyu beef, maar op The Butchery wordt de Japanse Black verkocht. Dit is eigenlijk ook wel het meest exclusieve en mooie rundervleesras verkrijgbaar.

Stel je eigen pakket samen

Letterlijk genomen kun je bij de online slager dus volledig je eigen vleespakket samenstellen. Om goed gebruik te maken van het aanbod kun je de keuze maken om een groep vrienden over de vloer te vragen om met z’n allen van het vlees te kunnen genieten. Zo maak je er gelijk een gezellig moment van met vrienden en kunnen jullie allemaal iets nieuws proberen. Het is natuurlijk vooral leuk als jullie allemaal vleesliefhebbers zijn en op deze manier tot nieuwe ontdekkingen kunnen komen.