Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen

22 juni 2020 Uit Door Redactie

Kom je ook lekker eten in Nijmegen. Onder de rook van Berg en Dal is het gezellige restaurant, Bistro Le Steak te vinden. Hier kunnen liefhebbers van vlees, maar ook van vis een keuze maken uit de verschillende gerechten. Elk gerecht is met de uiterste zorg gemaakt en dat proef je ook. Naast deze vlees en visgerechten is er ook aan de mensen die geen vlees of vis eten gedacht. Want ook diverse vegetarische gerechten ontbreken niet op de menukaart.

Naast al deze lekkere gerechten is het aan te raden om ruimte over te houden voor de toetjes. Want ook deze zijn bijzonder lekker. Zo lekker dat je je vingers erbij op eet.

lekker eten in Nijmegen

Genieten en lekker eten in Nijmegen

Elke zaterdag is hier live muziek te beluisteren. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je heerlijk genieten. Met mooi weer is het terras open en ook hier is het heerlijk vertoeven.

Wil jij echt genieten van goed eten, gezellige sfeer en vriendelijk personeel, reserveer dan een tafel bij deze bistro. Dit restaurant heeft de ruimte voor 95 mensen en is daardoor ook uitermate geschikt om een feest te geven.Voor meer informatie kan je het beste contact opnemen met de eigenaren.

lekker eten in Nijmegen

Elke keer weer genieten

Veel mensen hebben al genoten van het heerlijke eten wat hier geserveerd wordt. Elke keer is het weer een verrassing van wat er op de menukaart staat. Wekelijks staat er een nieuwe menu op de kaart, een verrassend weekmenu.