Een LED paneel 60×60 zorgt voor goed licht

Een LED paneel 60×60 zorgt voor goed licht

29 september 2020 Uit Door Redactie

Als je dan toch bezig bent om je kantoor te voorzien van een fris nieuw verfje, nieuwe vloerbedekking en nieuwe raambekleding, dan wordt het ook tijd om eens aan de verlichting te denken. Verlichting is erg belangrijk, maar wordt vaak pas op het laatste moment toegepast. Met als gevolg dat je lichtplan eigenlijk niet klopt. Dat er toch nog donkere hoekjes zijn of schaduwen op de verkeerde plaatsen. Een lichtplan is essentieel en moet al direct worden meegenomen in de plannen voor een verbouwing. Je kunt zelfs de rest van de inrichting aanpassen op de verlichting. Kies bijvoorbeeld voor een LED paneel 60×60. Je kunt dan nog kiezen voor een inbouw LED paneel 60×60 of de opbouwversie.

Een LED paneel 60×60 is natuurlijk niet genoeg

Om je kantoor goed te verlichten heb je aan één LED paneel 60×60 niet genoeg. Je zult er een flink aantal moeten aanschaffen en laten plaatsen. Zoals gezegd kun je kiezen voor inbouw- en opbouwpanelen. Inbouwpanelen kun je in een verlaagd plafond plaatsen. Ze zullen dan in één lijn doorlopen met het plafond. Wil je wat meer een statement maken? Of heb en wil je geen verlaagd plafond? Dan kies je voor opbouwpanelen. Deze hebben een mooie omlijsting en zullen echt iets toevoegen aan je kantoor.

Erger je je nog aan knipperlicht?

Weet je nog, lang geleden, toen er nog TL-buizen boven de bureaus hingen? Eens in de zoveel tijd begaf zo'n buis het. Die begon dan eerst wat te brommen en dat werd steeds harder. En daarna begon het knipperen. Aan-uit-aan-uit. Om helemaal knettergek van te worden. Maar ja, de buis eruit halen ging ook niet, want dan zat je in het donker. Wat ben ik dan blij dat de tijden veranderd zijn! Een LED paneel 60×60 bromt niet en geeft geen flikkerlicht. Het doet het altijd! Dan kan jij rustig doorwerken zonder het gevoel te hebben dat je in een (slechte) discotheek bent beland!

Bestel je panelen online

Je hoeft echt niet naar de winkel om deze panelen te bestellen. Dat regel je gewoon online. Je kunt dan kiezen uit diverse soorten wit, te weten koud wit, natuurlijk wit en warm wit. Het is maar net welke kleur wit licht jij het fijnst vindt. Ook de kleur van de ombouw kan belangrijk zijn, zeker wanneer je kiest voor een opbouwpaneel. Het is een kwestie van even filteren en voor je het weet heb je de juiste panelen in huis en kan je echt beginnen met de verbouwing.