Laminaat en pvc vloeren uitzoeken is een feest!

Laminaat en pvc vloeren uitzoeken is een feest!

28 september 2020 Uit Door Redactie

Helemaal nu! Want Laminaatenparket.nl bestaat 15 jaar. Door gebruik te maken van de speciale actiecode die je op de site vindt, krijg je maar liefst 15% korting! Kijk, dat is nog eens de moeite waard. Het kan zomaar zijn dat je al een tijd nieuw laminaat wilt of nog twijfelt tussen verschillende pvc vloeren. Dan is dit hét moment om met een flinke korting de perfecte vloer in je huis te krijgen. Laminaat is een natuurlijk materiaal met een harde toplaag, pvc vloeren zijn compleet van kunststof gemaakt. Het prijsverschil is aanwezig, maar niet meer zo groot als het voorheen was. Ook kun je beide soorten vloeren, met de juiste gereedschappen, zelf legggen.

Je laminaat of pvc vloeren zelf leggen

Inmiddels hebben heel veel mensen zelf hun laminaat gelegd. Tot een paar jaar geleden moest je dan aan de gang met speciale lijm en mocht je de vloer, na het leggen, een x-aantal uren niet belopen. Die tijd is, gelukkig geweest. Je klikt de vloer gemakkelijk in elkaar, zonder lijm, en kunt er daarna direct je meubels op kwijt. Dat is bijvoorbeeld heel handig als je niet de mogelijkheid hebt om alle meubelen naar buiten te brengen. Op deze manier maak je telkens een stuk vloer vrij. Online vind je allerlei filmpjes over het leggen van laminaat en pvc vloeren.

Je vloeren laten leggen?

Als je twee linker handen hebt, of gewoon geen tijd of zin, kun je er ook voor kiezen om de vloer te laten leggen door een expert. Zeker wanneer je geen gereedschap in huis hebt of nog nooit een vloer hebt gelegd kan dit een goed idee zijn. De kosten hiervan vallen erg mee en je weet dan zeker dat je de perfecte vloer hebt liggen. Voor je het weet is je huis helemaal klaar! Kies je voor, bijvoorbeeld, een visgraat vloer? Dan is het helemaal slim om gebruik te maken van de legservice.

Kies je de vloer bij je meubels of juist andersom?

Het hangt er maar net vanaf. Als je mooie meubels hebt staan, maar toe bent aan een nieuwe vloer, dan zoek je natuurlijk een vloer die past bij je meubels. Ga je net op jezelf wonen of zijn je meubels ook aan vervanging toe? Dan kun je alle kanten uit. Het is dan maar net wat jij belangrijker vindt. Of waar je eerder over uit bent. Het is altijd slim om goed te kijken of de vloer van je keuze past bij je meubels en andersom.