Engelenkaarten: kom eenvoudig in contact met engelen

Engelenkaarten: kom eenvoudig in contact met engelen

22 december 2020 0 Door Redactie

Engelen zijn er altijd voor je, ook wanneer je ze niet kan zien. Ze helpen je met het maken van de juiste keuzes en beschermen je tegen gevaar. Soms is het handig om contact met hen te maken. Wanneer je bijvoorbeeld met een prangende vraag zit en graag een antwoord wilt, kunnen zij je verder helpen. De beste manier om met hen contact te maken is aan de hand van engelenkaarten. Wij vertellen je hoe je ze gebruikt!

Het juiste kaartendeck kiezen


Voordat je contact kan maken met je beschermengelen is het belangrijk om het juiste kaartendeck te kiezen. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld de “Engelen antwoorden” orakelkaarten, de “Aartsengel Michael” orakelkaarten, enzovoort. Welk deck je het best kiest, hangt af van je doel. Als je je beschermengelen wilt aanroepen, kies je het best een deck dat daarop gericht is, omdat de energie dan meteen goed zit.

Maar het belangrijkste bij het uitzoeken van engelenkaarten is het gevoel dat je erbij krijgt. Spreken bepaalde kaarten je aan door de mooie energie die ze uitstralen? Dan is dit een teken dat ze voor jou veel kunnen betekenen. Staar je dus niet blind op de prentjes!

Hoe gebruik je engelenkaarten?


Eens je het perfecte engelenorakel gevonden hebt, is het een kwestie van er vertrouwd mee worden. Door ze vaak te gebruiken, raak je gewend aan hun energie en wordt het makkelijker om ze te interpreteren. Maar hoe begin je aan een kaartlezing? Zorg voor een rustgevende omgeving. Brand een kaarsje, wat wierrook en gebruik eventueel kristallen. Het belangrijkste is dat je niet gestoord wordt.

Vervolgens roep je een engel naar keuze aan. Dit kan je beschermengel zijn, maar ook een aartsengel. Een engel aanroepen doe je eenvoudig door luidop zijn naam te zeggen of met een gebed. Vraag hem je te helpen met antwoorden op je vragen of om je een boodschap te geven en trek naar je gevoel een aantal kaarten uit de stapel. Deze interpreteer je dan als antwoord op je vraag.

Tip: neem de antwoorden op de kaarten niet te letterlijk, zet je gedachten opzij en voel wat ze je willen zeggen. In het begin lijkt het misschien niet eenvoudig, maar na wat oefenen lukt het je vast om de boodschappen van de engel te ontcijferen!