Een betere toekomst

Een betere toekomst

23 september 2020 Uit Door Redactie

Wanneer ik wakker word in de ochtend en mijn koffie zet begin ik altijd even te denken. Ik denk aan de ochtend en waar mijn leven nou eigenlijk heen gaat. Ik woon op mezelf ik werk en heb geen vriend. Elke ochtend sta ik vroeg op om te werken. Ik kom thuis en doe boodschappen of ik ga koken. Ik loop eigenlijk rondjes in dezelfde richting. Ik wil weer wat doen met mijn leven en er echt wat van maken. Maar zal dat wel lukken? Ik moet mezelf beter leren kennen en mezelf beter ontwikkelen.

Het gesprek dat alles veranderde

Zo kwam ik in een gesprek met mijn collega van werk. Zij vertelde dat zij het ook lastig had met haar pad in het leven. Ze vond het moeilijk om haar goeie manier van leven te vinden. Ze had advies nodig en een begeleiding nodig. Zij had mediums en paragnosten benaderd. Voor haar werkte dit niet en voelde ze zich er niet helemaal goed bij. Uiteindelijk kwam ze terecht bij een astroloog. Deze gaf je begeleiding en ging je coachen. Zo vertelde ze me meer over het concept.

Erg veel informatie

Een astroloog kan door middel van je geboorte informatie jou een spiegel voorhouden. Op deze manier leer je jezelf beter kennen. Er wordt gekeken naar de stand van de planeten, dierenriemtekens, de kosmos en nog meer dingen. Ook wanneer er problemen zijn in de liefde kan een astroloog je hierbij helpen. Door middel van persoonlijke informatie kan er worden gekeken wat voor een soort persoon er het beste bij jou past. Een goede tegenpool heb je natuurlijk nodig in de relatie. Hij kan kijken wanneer je al een relatie hebt of deze persoon wel goed voor je is en zo ja hoe je deze persoon beter zou kunnen begrijpen.

Ik kan het ook

Mijn collega vertelde me nog veel meer en ik dacht: ik kan dit ook proberen. Ik ging naar een online astroloog en gaf hem informatie over mijn geboorte. Hij hielp mij de goede richting op. Ook begeleid hij mij voor mijn toekomst. Ik kwam erachter dat mijn huidige baan niet echt bij mij past. Het was niet een baan waar ik vrolijk van werd, het was niet de baan die ik echt graag wil doen. Zo ging ik opzoek naar een nieuwe baan die beter bij mij zou passen. In mijn liefdesleven stond ik meer open en wist ik op welke aspecten in een persoon ik moest letten. Aspecten die mij juist volmaken. Na dit een tijdje te doen ging het al een stuk beter en maakte ik mijn koffie in de ochtend met een lach.