Crispy Air Fryer Bloemkool

Crispy Air Fryer Bloemkool

22 januari 2021 0 Door Redactie

Knapperige bloemkool voor de winst, dankzij de beste airfryer. Maak de bloemkool nog lekkerder en knapperig met kruiden, een klein ei en een lichte coating van paneermeel. Perfect als voorgerecht of bijgerecht. Bloemkool is een van mijn favoriete groenten. Of geroosterd, gemaakt in de pizza korst, of in een plantaardige curry, ik hou van hoe veelzijdig het is. En deze airfryer Crispy Bloemkool is mijn nieuwe favoriete manier om het te eten!

Een airfryer is natuurlijk een geweldige manier om extra knapperige bloemkool te krijgen, maar in plaats daarvan kun je ook de bloemkool bakken. Hoe dan ook, deze bloemkool werkt geweldig als een stevige plantaardige kant of geserveerd met pittige blauwe kaas dip als voorgerecht. Yum!

DE TRUC OM EXTRA KNAPPERIGE BLOEMKOOL TE KRIJGEN

Bloemkool wordt een beetje krokant als je ze gewoon kookt of bakt zonder paneermeel, maar om het super krokant te maken is de sleutel. Gooi de bloemkool met kruiden, voeg het toe aan een eimix en bedek het vervolgens met paneermeel. De paneermeel houden de kruiden op de bloemkool en versterken de knapperige buitencoating.

Ook kun je niet fout gaan met een airfryer als je super knapperige bloemkool wilt, ga voor de beste airfryers naar https://debeste.com/. Het kookt ook snel en is vrij gemakkelijk op te ruimen.

Deze knapperige bloemkool is het beste om zo snel mogelijk uit de airfryer te eten, dus het is warm en het randje is krokant. Het is goed om het te laten zitten voor een paar minuten, terwijl je klaar bent met een andere partij, maar als het te lang wacht (meer dan 30 minuten) begint het zijn knapperigheid te verliezen 

GEEN AIRfryer? Geen probleem! MAAK KNAPPERIGE BLOEMKOOL IN DE OVEN

Om knapperige bloemkool in de oven te maken, verdeel de bloemkool in een gelijkmatige laag op een bakplaat en bak gedurende 20-30 minuten in een oven van 350°F. Draai de bloemkool een keer terwijl het bakt om ervoor te zorgen dat het gelijkmatig kookt.

Ik denk niet dat de oven versie zo krokant als de airfryer versie is, want je mist die intense directe warmte, maar het is nog steeds heel lekker!