Comfy items die jij wil hebben

Comfy items die jij wil hebben

28 juli 2020 Uit Door Redactie

Comfortabele items voor een comfortabele outfit zijn een must in je kast. Je wil natuurlijk altijd een lekker outfitje klaar hebben voor een luie zondag of een brakke zaterdag! Maar welke items zijn nou écht comfortabel? En welke pantoffels zitten nou écht lekker? Dat vind ik altijd lastig om te zien als ik iets op internet bestel. Soms is het stofje namelijk toch net niet zacht genoeg of zijn de pantoffels net niet warm genoeg. Gelukkig heb ik inmiddels veel ervaring met comfortabele items en outfits, en heb ik daarom voor jullie in deze blog drie comfortabele items gezet die je echt wil hebben. 

Pantoffels 

Allereerst vind ik lekkere pantoffels een must. Als ik thuis is het eerste wat ik doe namelijk uit mijn werkschoenen of hakken en gelijk in mijn pantoffels stappen. Het voelt dan gelijk alsof ik vrij ben en klaar ben om op de bank te gaan liggen. Als je echt goede pantoffels wil hebben en niet van die slechte die na drie keer dragen kapot gaan, zou ik pantoffels van Vamos Schoenen aanraden. Deze zijn stevig en van goede kwaliteit, dus gaan ook gewoon lang mee. Tot slot zijn ze ook niet zo slecht voor je houding omdat ze een goede zool hebben en je er niet scheef op gaat lopen. 

Comfy schoenen voor naar de supermarkt 

Soms ben ik al lekker in mijn pantoffels, maar bedenk ik mij dat ik nog eten moet halen of iets vergeten ben bij de supermarkt. Ik wil dan niet mijn werkschoenen of hakken weer aan hoeven trekken, want dan ben ik net comfortabel. Daarom is het lekker om een paar comfortabele schoenen te hebben! Ook wat dat betreft zou ik schoenen aanraden die je op Vamos Schoenen kunt bestellen, namelijk van het merk Waldläufer. Dit merk heeft schoenen van goede kwaliteit, in veel verschillende soorten die bovenal heerlijk comfortabel zijn. Een aanrader dus. 

Kers op de taart 

Tot slot is wat mij betreft de kers op de taart om een goed en zacht joggingpak te hebben. Zelf zorg ik altijd dat ik er twee heb; namelijk een zomer- en een wintervariant. In de winter hou ik namelijk het meest van een lekker fleece stofje, voor zowel de broek als de trui of het vest. Maar voor de zomer is dit natuurlijk veel te warm! Dan zorg ik dat ik een lekker matchend setje heb in zijden of een ander zacht stofje. En dan het liefst een kort broekje erbij, zodat ik ook de hittegolven die heel soms in Nederland plaatsvinden kan doorkomen in dit setje.