Aandelen traden op Degiro

Aandelen traden op Degiro

1 juni 2021 0 Door Redactie

De afgelopen jaren is de populariteit op het gebied van het investeren in aandelen enorm gestegen. Vind jij dit nou ook interessant? Dan zou in allerlei aandelen kunnen traden via Degiro. Maar hoe weet je nou zeker of dit wel een goede online broker is? Om er zeker van te zijn dat het een goede broker is zou je een broker degiro review kunnen lezen. Hierin wordt namelijk uitgelegd wat er wel of wat er juist niet goed is aan deze broker. Wanneer je gaat investeren in aandelen wil je natuurlijk wel dat dit via een platform gaat dat goed en betrouwbaar is. Je investeert er immers wel geld in dus het is je wel verstandig om je eerst in te lezen op het gebied van de broker. Wanneer je dit niet doet loop je wellicht het risico dat je opgelicht wordt en dat je al je geld kwijt raakt. Want ook op dit gebied zijn de oplichters van tegenwoordig een stuk slimmer geworden. 

Wat is Degiro?

Degiro is een online broker dat is opgericht in 2008. Aan het begin was Degiro alleen nog maar beschikbaar voor ex-werknemers van Binck. Vijf jaar na de oprichting in 2013 werd de broker ook beschikbaar voor de particuliere investeerder. Het is belangrijk om te vermelden dat je op Degiro trade via een zogenaamde execution-only methode. Dit wilt zeggen dat je tijdens het traden geen advies krijgt. Het is dus volledig je eigen risico als je mogelijk geld verliest. Wanneer je gebruik maakt van deze broker heb je toegang tot vijftig beurzen wereldwijd. Verder werken ze met enorm lage tarieven waardoor het grootste deel van de opbrengst gewoon naar jou toegaat. Mocht je nou graag meer willen weten over de werkwijze van dit bedrijf kun je altijd even een broker Degiro review lezen. Hierin staat vaak namelijk nog veel meer informatie.

Wat zijn de gevaren van aandelen

Het beleggen en investeren van je geld kan een hele goed beslissing zijn. Maar het heeft ook zeker keerzijdes. Vooral nu wanneer de populairiteit op het gebied van crypto enorm gestegen is heerst er een enorme fomo onder de mensen. Fomo staat voor Fear Of Missing Out. Dit wilt zeggen dat mensen bang zijn om geld mis te lopen wanneer ze niet investeren in crypto. Al hoewel het tegenwoordig misschien lijkt alsof het allemaal succes verhalen zijn is dit niet altijd het geval. Zo is het wel verstandig om je vooraf goed in te lezen voordat je gaat investeren. Ook is het heel erg belangrijk om je aan te sluiten bij een goede online broker. Je zou dus de broker Degiro review kunnen lezen om te kijken of dit een geschikte online broker is voor jou.